ขายการ์ตูนออนไลน์ Facebook อ่านการ์ตูนออนไลน์ Facebook อ่านการ์ตูน Facebook มังงะออนไลน์ Facebook อ่านมังงะออนไลน์ Facebook การ์ตูนวังวนปรารถนา Facebook การ์ตูนโรแมนติก Facebook ขายการ์ตูนหมึกจีน Facebook การ์ตูนนางฟ้าซาตาน Facebook แกล้งจุ๊บให้รู้ว่ารัก Facebook การ์ตูนแกล้งจุ๊บให้รู้ว่ารัก Facebook เกมรักพยาบาท Facebook GOLD รักนี้สีทอง Facebook เกาะนางพญาเงือก Facebook หนุ่มสุดขั้วบวกสาวสุดขีด Facebook วังวนปรารถนา Facebook คุณหนูไฮโซโยเยรัก Facebook เจ้าหญิงซ่าส์กับนายหมาบ้า Facebook รักทั้งตัวและหัวใจ Facebook หัวใจไม่ร้างรัก Facebook เหิรฟ้าไปคว้ารัก Facebook บินไปกับหัวใจสีชมพู Facebook princessหมึกจีน Facebook ฝ่าไปให้ถึงฝัน Facebook หวานใจองค์ชายมองโกล Facebook หน้ากากนักสืบ Facebook ราศีมรณะ Facebook THE B.B.B. ลงเอยที่ความรัก Facebook เกียรติยศรัก Facebook SAINT ADAM มารยาปรารถนา Facebook หนุ่มยักษ์รักสุดฤทธิ์ Facebook รักแรกแสนรัก Facebook รอรักสาวซากุระ Facebook รักโฮ่งๆ ตกลงมั้ย Facebook หนุ่มนักนวดนิ้วทอง Facebook รักแบบนี้...กิ๊กเลย Facebook ขอแก้เผ็ดหนุ่มหลายใจ Facebook บอดี้การ์ดเจ้าปัญหา Facebook อ้อมกอดทะเลทราย Facebook การ์ตูนรอรักในฝัน Facebook การ์ตูนหัวใจร่ำหารัก Facebook อุ่นไอรักหนุ่มออฟฟิศ Facebook การ์ตูนสองสาวสองรัก Facebook การ์ตูนรอเธอบอกรัก Facebook การ์ตูนรักระแวง Facebook การ์ตูนสุดแต่ใจของเธอ Facebook การ์ตูนหนามชีวิต Facebook ยอดรักเพชรในดวงใจ Facebook การ์ตูนวังวนในหัวใจ Facebook การ์ตูนรักแรกฝังใจ Facebook การ์ตูนกับดักหัวใจ Facebook การ์ตูนคุณชายที่รัก Facebook อ้อมกอดดาวเคล้าเกลียวคลื่น Facebook การ์ตูนเจ้าสาวเงินตรา Facebook การ์ตูนเพลงรักสองเรา Facebook การ์ตูนมนต์รักลมหนาว Facebook การ์ตูนโอมเพี้ยงเสี่ยงรัก Facebook ครูจอมซ่าส์หรือนายขาโจ๋ Facebook เล่ห์รักปักหัวใจ Facebook การ์ตูนคู่รักนิรันดร Facebook การ์ตูนชะตารัก Facebook แฝดหนุ่มมะรุมมะตุ้มรัก Facebook รูมินเทพบุตรซาตาน Facebook รักเทวดาท่าจะวุ่น Facebook รวมเรื่องสั้นMiwa Sakai Facebook Hot Love หมึกจีน Facebook การ์ตูนผีกุกกัก Facebook คุณหนูกับทาสหนุ่ม Facebook การ์ตูนเธอคือนางเอก Facebook หนุ่มเซ่อเจอสาวแซ่บ Facebook Extra Romance หมึกจีน Facebook เว็บขายการ์ตูนออนไลน์ Facebook

Amy's Crusty Italian Loaf pt 1

Yield > 3
Servings
Ingredients :
1/4 cup Very warm water, (105 to
115 degrees)
3/4 tsp Active dry yeast
1 cup Cool water, ( 75 degrees)
1 1/2 cup Sponge Starter, recipe
follows
3 1/2 cup Unbleached allpurpose flour
1 tbl Plus 1 teaspoon Kosher salt
Method :
• Combine the warm water and yeast in a large bowl and
stir with a fork to dissolve the yeast. Let stand for 3 minutes.
• Add the cool water and sponge starter to the yeast
mixture and mix with your fingers for about 2 minutes,
breaking up the sponge. The mixture should look milky and
slightly foamy.
• Add the flour and salt and mix with your fingers to
incorporate the flour, scraping the sides of the bowl and folding
the ingredients together until the dough gathers into a mass. It
will be wet and sticky, with long strands of dough hanging
from your fingers. If the dough is not sticky, add 1 tablespoon
of water.
• Move the dough to a lightly floured surface and knead for
about 5 minutes, until it becomes supple and fairly smooth.
This is a sticky, wet dough; don't be tempted to add more flour
to the work surface. Just dust lightly and use a dough scraper
as necessary to loosen the dough from the table during
kneading. Allow the dough to rest for 15 minutes, covered with
oiled plastic wrap. (This rest period is the autolyse.)
• Knead the dough 3 to 5 minutes, until it is stretchy and
smooth, yet still slightly sticky. Shape the dough into a loose
ball, place it in a lightly oiled bowl, and turn the dough in the
bowl to coat with oil. Cover the bowl tightly with plastic wrap
and let the dough rise at room temperature (75 to 77 degrees)
for about 1 hour, or until the dough looks slightly puffy but has
not doubled.
• Place the dough in the refrigerator for at least 8 hours, or
preferably, overnight to let it relax, develop flavor, and
become more manageable.
• Take the dough from the refrigerator and let it sit at
room temperature for 1 to 2 hours, until it begins to warm up
and starts to rise.
• Flour a work surface well and gently dump the dough
onto it. Divide the dough into three equal pieces, about 13
ounces each. Gently flatten one piece, pressing out some of
the air bubbles, and stretch it into a rectangle. Fold the top
third down and the bottom third up as if you were folding a
business letter. Now form the loaf into a short baguette by
rolling the dough over from left to right and sealing the seam
with the heel of your palm. Fold the dough over about 1/ 3 of
the way each time, seal the length of the loaf, then repeat. You
want to gently draw the skin tight over the surface of the loaf
while leaving some air bubbles in the dough.
• Seal the seam, being careful not to tear the skin of the
dough or deflate its airy structure. Do not elongate. These
loaves are about 10 inches long.
• Cover an area on the work surface with a thick layer of
flour and place the loaf, seam side down, on the flour. Repeat
with remaining pieces of dough.
• The loaves will be loose and slightly irregular in shape.
Leave plenty of space between the loavesthey will spread as
they rise. Cover the loaves with well oiled plastic and let them
rise for 1 to 2 hours, until bubbly and loose.
• Thirty minutes before baking, preheat the oven to 475
degrees. Place a baking stone in the oven to preheat and
position an oven rack just below the stone.
• Sprinkle a peel very generously with cornmeal. Line an
upside down baking sheet with parchment paper and sprinkle
very generously with cornmeal. Lift one loaf, flip it over so the
floured side is on top, and gently tug on the ends to stretch
the loaf to the full length of the peel, or about 14 inches on a
pan. Repeat with the remaining loaves, placing 2 on the peel
and 1 on the pan. Dimple each loaf with your finger in about 6
places, but don't deflate them too much. Be sure the loaves
are loosened
• continued in part 2
Amy's Crusty Italian Loaf pt 2
• From the peel, then carefully slide them onto the baking stone. Place the pan of bread on the rack
below the stone. Using a plant sprayer, quickly mist the loaves with water 8 to 10 times then quickly shut
oven door. Mist the loaves again after 1 minute. Then mist again 1 minute later.
• Bake for about 10 minutes, then reduce the temperature to 450 degrees and bake 15 minutes longer or
until the loaves sound slightly hollow when tapped on the bottom and the crust is a medium to dark brown.
(If the crust is not brown enough, the loaves will soften as they cool.) Transfer the bread to a rack to cool for
at least 30 minutes before serving.

No comments:

Post a Comment

Beginner's Cryptocurrencies Track Cryptocurrencies Make Money i.e. Get Cryptocurrencies Initial Coin Offering Asset Invest Cryptocurrencies Drawbacks Cryptocurrencies Future Cryptocurrency Cryptocurrency FAQ Performing Cryptocurrencies Best Altcoins 2025 Bitcoin Overview 2025 Ethereum Overview 2025 Solana Overview 2025 Ripple Overview 2025 Cardano Overview 2025 Polygon Overview 2025 Chainlink Overview 2025 Polkadot Overview 2025 Avalanche Overview 2025 Helium Overview 2025 homeowners insurance home insurance state farm car insurance comprehensive insurance commercial insurance cheap auto insurance cheap health insurance indemnity car insurance companies progressive quote usaa car insurance insurance near me term life insurance auto insurance near me state farm car insurance comprehensive insurance progressive home insurance house insurance progressive renters insurance state farm insurance quote metlife auto insurance best insurance companies progressive auto insurance quote cheap car insurance quotes allstate car insurance rental car insurance car insurance online liberty mutual car insurance cheap car insurance near me best auto insurance home insurance companies usaa home insurance list of car insurance companies full coverage insurance allstate insurance near me cheap insurance quotes national insurance progressive home insurance house insurance health insurance quotes ameritas dental state farm renters insurance medicare supplement plans progressive renters insurance aetna providers title insurance sr22 insurance medicare advantage plans aetna health insurance ambetter insurance umr insurance massmutual 401k private health insurance assurant renters insurance assurant insurance dental insurance plans state farm insurance quote health insurance plans workers compensation insurance geha dental metlife auto insurance boat insurance aarp insurance costco insurance flood insurance best insurance companies cheap car insurance quotes best travel insurance insurance agents near me car insurance car insurance quotes auto insurance auto insurance quotes long term care insurance auto insurance companies home insurance quotes cheap car insurance quotes affordable car insurance professional liability insurance cheap car insurance near me small business insurance vehicle insurance best auto insurance full coverage insurance motorcycle insurance quote homeowners insurance quote errors and omissions insurance general liability insurance best renters insurance cheap home insurance cheap insurance near me cheap full coverage insurance cheap life insurance